Traingingen en workshops 

Wist je dat.....

door nieuwe inzichten die toepasbaar zijn in de praktijk, dit een positief effect op de kwaliteit en inzet heeft.

Kinderopvang is volop in ontwikkeling. Daarom is het van belang om de kennis en de vaardigheden van de pedagogisch professionals up to date te houden. Maar net zo belangrijk, de nieuw geleerde vaardigheden moeten direct toepasbaar zijn in de praktijk. Want dan bereik je binnen je organisatie kwaliteitsverbetering. Na het volgen van één of meerdere trainingen zal de pedagogisch professional sterker in zijn werk staan.

 

Heeft de organisatie behoefte aan coaching of ondersteuning bij het verhogen van de pedagogische kwaliteit? Wil je graag advies van de babycoaches? Of willen jullie graag meer uit spel halen? Hieronder leest je meer over ons aanbod in training en coaching.

 

Opzoek naar een interactieve inspiratiedag? Wij bieden coaching voor het hele team en communicatie vaardigheden. Maar ook workshops en trainingen. Neem contact met ons op dan bespreken we samen wat de behoefte is binnen de organisatie.

 

Wil je als pedagogisch professional meer verdieping in je werk, of wil je graag nieuwe kennis eigen maken? Kom dan naar één van onze trainingen of workshops en ontmoet gelijk andere pedagogisch professionals uit het vak. Klik hier voor meer informatie en data van de trainingen.

Trainingsaanbod Speelpedagoog

Workshopaanbod Speelpedagoog

Daarnaast bieden wij