Speelpedagoog

Wie zijn wij

Speelpedagoog is een onderdeel van Heuvelrug Spelend Wijs die zich richt op alle professionals die werken met kinderen. Speelpedagoog is ontstaan na jaren lange ervaring in spelen met het jonge kind. We weten allemaal dat spelen heel belangrijk is voor de ontwikkeling, maar hoe kom je nu tot spel?  Wij willen ons samen met jou in zetten om tot spel te komen. En willen wij een ieder inspireren en stimuleren om de wereld van spel te ontdekken.

Professionals kom tot spel!

 

 

Hieronder stel ik mijzelf aan u voor.

Bertine Spies

Docent Baby-Kind gebaren, Docent Babymassage, Docent Happy kids massage, Coach in het sensory (zintuigelijk) spelen

Mijn naam is Bertine Spies, ik ben getrouwd en moeder van een zoon en twee dochters. Ik woon met mijn gezin in het mooie groen van Langbroek, dichtbij de Utrechtse Heuvelrug.

Na mijn afstuderen ben ik in de kinderopvang gaan werken en heb dit 13 jaar met plezier gedaan. Alle leeftijden van 0-4 jaar per leeftijdsgroep heb ik onder mijn hoede gehad. Het is bijzonder om van ouders het vertrouwen te krijgen over hun kostbaarste schat. Tijdens mijn periode in de kinderopvang ben ik babycoach geweest en coach in het sensory (zintuigelijk) spelen. In al die jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de ontwikkeling van kinderen. Hieruit vloeide voort om de opleidingen docent baby- en kind gebaren en docent babymassage te volgen. Na het afronden van beide opleidingen heb ik zelf kunnen ervaren wat een toegevoegde waarde het is, om vroegtijdig te kunnen communiceren met je kind en hoe fijn het één op één moment tijdens de massage met je kind is. 

Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis te kunnen delen.